SEGRE

POLÍTICA PAERIA

Postius acusa Àngel Ros d'incomplir el 80% de pactes

Actuacions com la millora del polígon, les Basses i un pla per a discapacitats || Veu difícil poder arribar a nous acords

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El president del grup de CiU a la Paeria, Toni Postius, va criticar ahir el govern municipal de l’alcalde, Àngel Ros, per haver incomplert “el 80%” de la trentena d’esmenes que els van acceptar per al pressupost d’aquest any per un import de 2,5 milions, a falta de menys de dos mesos per acabar l’exercici. “Estem decebuts. Havíem confiat en la paraula del govern i hem estat molt pacients, però el balanç és molt pobre”, va censurar Postius.

Entre les propostes pactades, que van facilitar l’abstenció dels nacionalistes en la votació, hi ha un acord per iniciar la remodelació del parc de les Basses amb una inversió de 250.000 € i la licitació d’un càmping; 100.000 euros per millorar els carrers del polígon El Segre; un pla d’ocupació per a discapacitats vinculats a entitats sense ànim de lucre; la urbanització d’una plaça a Corregidor Escofet (al costat de Països Catalans); un circuit de lleure i esportiu a Serra Llarga; inversions en enllumenat, instal·lacions esportives i patrimoni històric, entre d’altres. “Darrere de cada proposta hi ha veïns o entitats que són els que paguen aquesta desídia. Ros no compleix ni té els peus a terra. Quan hem pactat alguna cosa per al 2016 és per fer-ho enguany, no per allargar-ho dos anys”, va recriminar Postius.

CiU va pactar inversions en enllumenat, instal·lacions esportives i patrimoni que segueixen pendents

CiU critica que el PSC presumís de complir el vuitanta per cent dels seus acords pressupostaris recentment i va advertir que “serà molt difícil poder tornar a arribar a acords” per a la negociació pressupostària que ara s’inicia. “No volem enganyar la gent ni que se’ns enganyi”, va afegir. Postius també va destacar que bona part de les actuacions no executades estan vinculades a partides de manteniment, no d’inversió, per la qual cosa la falta d’ingressos per venda de solars no justifica que no s’executin.

CiU a la Paeria va denunciar ahir els incompliments del PSC.

CiU a la Paeria va denunciar ahir els incompliments del PSC.

tracking