SEGRE

SUCCESSOS HORTA

Roben en una casa de la Caparrella perforant la paret

Forat que van fer els lladres a la torre.

Forat que van fer els lladres a la torre.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una torre ubicada a la partida de la Caparrella va ser víctima ahir d’un robatori mitjançant la tècnica del butron, és a dir, fent un forat a la paret per irrompre a l’immoble i sostreure per allà diverses pertinències. Segons va explicar ahir el secretari de l’associació veïnal, Joan Pifarré, va ser un nebot dels propietaris el que es va adonar de l’incident al veure llum a la casa quan sabia que els propietaris hi no eren.

La seua propietària va confirmar ahir el robatori i va apuntar que hi ha anys que els han arribat a robar fins a dos vegades. Pifarré va explicar que està previst que les víctimes denunciïn avui els fets als Mossos d’Esquadra.

Així mateix, l’associació va reiterar ahir la necessitat de tornar a posar sobre la taula la seguretat a l’Horta, ja que els veïns han manifestat en diferents ocasions reforçar la presència policial a les partides per evitar furts i altres actes delictius. Val a recordar que actualment també està en marxa el procés per contractar un agutzil que controli l’Horta.

tracking