SEGRE

PARCS SERVEIS

Tanquen amb cadenat l’àrea per a gossos de la falda de la Seu

El cadenat que tanca l’accés a la zona tancada per a gossos al parc de Santa Cecília.

El cadenat que tanca l’accés a la zona tancada per a gossos al parc de Santa Cecília.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Fa tres dies que l’àrea tancada per a gossos habilitada al parc de Santa Cecília, a la falda de la Seu Vella, està tancada amb una cadena i un cadenat. La Paeria assegura que encara no està acabada i que precisament ha hagut de tancar-la amb clau al comprovar que ja la utilitzaven.

De fet, la zona estava oberta i sense cap restricció a l’accés des de fa almenys tres setmanes, de manera que els propietaris de gossos hi portaven les seues mascotes.

No obstant, molts van deixar d’anar-hi al vespre al constatar que no hi havia il·luminació, per la qual cosa reclamen la instal·lació de fanals. Van apuntar també que durant aquest temps agents de la Guàrdia Urbana els han anat advertint que els animals només poden anar sense corretja dins de la zona tancada, no per la resta del parc de Santa Cecília, mentre que, paradoxalment, fa tres dies es van trobar la porta d’accés tancada amb cadenat.

Un portaveu municipal va assenyalar que estava previst acabar divendres les obres d’adequació d’aquesta àrea, però no va ser possible per “raons meteorològiques”, ja que va ploure durant bona part de la jornada. Per aquesta raó, va afegir, l’acabament dels treballs es demora fins a la setmana vinent.

tracking