SEGRE

POLíTICA

Campanya de CiU perquè els ciutadans proposin inversions per al pressupost de la Paeria del 2017

Les propostes que rebin durant quinze dies a través de les xarxes socials i en les visites que faran a entitats les presentaran com a esmenes en la negociació dels comptes municipals

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El grup de CiU en la Paeria ha iniciat la campanya '#DedicimLleida' a través de la qual ciutadans particulars i entitats poden presentar durant quinze dies propostes d’inversions que consideren prioritàries per incloure-les en el pressupost de l’ajuntament del proper any. El president del grup, Toni Postius, ha detallat que els suggeriments es poden presentar a través de les xarxes socials (facebook, twitter, instagram i e-mail) i que també faran "una batuda" de trobades amb entitats i associacions. Una vegada disposin de les propostes, faran una selecció en funció de la seua viabilitat tècnica i econòmica, les presentaran com a esmenes al pressuposats i negociaran amb el govern la seua inclusió en els comptes.

Postius ha destacat que d’aquesta manera passen "a l’acció" i donen als ciutadans "l’oportunitat de ser arquitectes del pressupost de 2007", després que el govern municipal "no hagi posat en marxa encara mecanismes per elaborar pressupostos participatius, malgrat que al gener així es va aprovar en una moció per àmplia majoria". Ha recordat que al cartipàs per a aquest any ja queda reflectit aquest extrem i ha afegit que després van presentar la moció per reafirmar aquesta voluntat. "Sempre hem defensat un ajuntament transparent, obert i participatiu", ha remarcat, i ha subratllat que "nosaltres prediquem amb l’exemple".

Campanya de CiU perquè els ciutadans proposin inversions per al pressupost de la Paeria de 2017

Campanya de CiU perquè els ciutadans proposin inversions per al pressupost de la Paeria de 2017

tracking