SEGRE

SERVEIS

L'apagada de diumenge va afectar fins a una hora 4.900 abonats

Els semàfors del pont Vell també van deixar de funcionar.

Els semàfors del pont Vell també van deixar de funcionar.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’apagada que es va registrar a la ciutat diumenge a la nit va afectar un total de 4.900 abonats d’Endesa, segons van indicar fonts de la mateixa companyia, que van subratllar que la incidència es va registrar a les 22.35 hores. L’apagada va ser causada per una desconnexió fortuïta d’una línia de mitja tensió que passa per Lleida i el servei es va anar restablint gradualment als prop de cinc mil abonats afectats.

Així, mitja hora després d’iniciar-se la incidència, quatre mil clients ja havien recuperat el servei, i una hora i dos minuts després es va restablir totalment.

L’avaria va deixar a les fosques part de Francesc Macià i el tram inicial de l’avinguda de Blondel fins a la bifurcació amb la de Madrid. En aquesta zona, els semàfors tampoc funcionaven. Els veïns de part de l’Escorxador, des de la plaça Catalunya fins al teatre, també van patir l’apagada, que no va afectar els semàfors.

En les últimes setmanes s’han registrat diverses avaries elèctriques en diferents barris de la ciutat. Pardinyes en va patir dos en només cinc dies i a mitjans d’octubre hi va haver sengles apagades a Cappont i al Secà de Sant Pere.

tracking