SEGRE

balanç

Turisme de Lleida destinarà més d'un milió d'euros per a la promoció de la ciutat

El 2015 van passar més de 30.000 persones pel centre d’informació turística al carrer Major

La reunió del consell rector de Turisme de Lleida

Turisme de Lleida destinarà més d'un milió d'euros per a la promoció de la ciutat de LleidaPaeria

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tinent d’alcalde de Promoció de de la Ciutat i president de Turisme de Lleida, Rafael Peris, ha presidit aquest dimecres la reunió del Consell Rector de l'entitat en què s’ha donat compte del pressupost d’aquest organisme autònom per a l’exercici 2017 i s’ha posat damunt la taula el pla d’actuació per a l’any vinent.

Peris ha remarcat que “pressupostàriament, Turisme de Lleida encara un exercici amb més d’un milió d’euros per a la promoció turística, però que l’exercici estarà basat en la racionalització de la despesa”.

L’exercici 2017 servirà per celebrar el 10è aniversari de l’obertura al públic del Castell de Gardeny, per ampliar la Festa del Vi de Lleida o consolidar el programa Club Ambassadors per a la captació de prescriptors que siguin capaços de generar jornades tècniques i congressos a la ciutat.

En el decurs de la reunió s’ha ratificat el conveni amb la Federació d’Hostaleria de Lleida i s’ha presentat un nou acord de col·laboració amb la Cambra de Comerç i Indústria que preveu, de manera imminent, la creació d’una nova àrea de generació d’esdeveniments professionals.

Rafel Peris ha volgut incidir en la força que està adquirint i consolidant la ciutat de Lleida com a atractiu turístic global i ha afirmat que “l’any 2015 van passar pel Centre d’Informació de Turisme de Lleida, al carrer Major, 30.695 persones i aquest any 2016, a mes de setembre, ja s’havia atès 27.202 persones turistes i visitants”.

tracking