SEGRE

PROJECTES

Tornen a Lleida les construccions de pisos grans

Dos blocs nous a Pardinyes i a la Bordeta tindran habitatges de més de 115 m

El bloc de Pardinyes estarà situat en un solar proper a l’EOI.

El bloc de Pardinyes estarà situat en un solar proper a l’EOI.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La recuperació del sector immobiliari a Lleida, que en els últims mesos s’ha traduït en un augment de les vendes de pisos, sembla que comença a arribar a la promoció de blocs nous. En aquest sentit, a finals del primer trimestre de l’any vinent, està previst iniciar les obres de sengles promocions a Pardinyes i la Bordeta, que, a més, seran les primeres en anys que oferiran habitatges de grans dimensions en blocs plurifamiliars.

Així, totes les vivendes tindran una superfície mínima de 115 metres quadrats. Fonts de Finques Farré, immobiliària encarregada de la seua comercialització, van detallar que el primer bloc estarà ubicat a l’avinguda Prat de la Riba, 121-123-125. Tindrà un total de vint-i-dos pisos de quatre habitacions i 120 metres quadrats, amb grans terrasses.

Tots els pisos d’aquestes promocions sortiran a la venda per un import no superior a 200.000 euros

El segon bloc serà a la zona del Parc de l’Aigua de la Bordeta, al número 26 del carrer Carrasco Formiguera, i tindrà onze habitatges de quatre i cinc habitacions d’un mínim de 115 metres quadrats. Una de les seues característiques singulars serà que tots els habitatges comptaran amb una terrassa en la qual hi haurà un espai per a barbacoa, independentment de la planta on estiguin. El bloc tindrà també zona comunitària amb piscina.

Feia temps que els professionals del sector a Lleida constataven l’existència d’una demanda de pisos d’una mida més gran que els disponibles al mercat, ja que la gran majoria (molts en mans de bancs) tenen entre una i tres habitacions. En aquest sentit, un directiu de Finques Farré va afirmar que hi ha famílies que busquen “un pis gran definitiu”, després d’haver estat un temps de lloguer. “Era un peix que es mossegava la cua, perquè sabem que hi ha aquest tipus de demanda però no hi havia oferta”, va afegir.

Així mateix, va destacar que en tots els casos el preu no superarà els 200.000 euros. La firma presentarà aquestes noves promocions al saló immobiliari que se celebra aquest cap de setmana a la Llotja, on també difondrà un nou servei que permet visites virtuals de tres-cents seixanta graus en alta definició als pisos que ofereixen.

tracking