SEGRE

OBITUARI

Mor l'empresari lleidatà Josep Maria Montañola

Presidia l’associació del polígon, era vicepresident d’Activa Mútua i exvicepresident de la Cambra || Tenia vuitanta anys

Montañola, en un acte com a president del polígon.

Montañola, en un acte com a president del polígon.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’empresari lleidatà Josep Maria Montañola Vidal va morir ahir als 80 anys, després d’una llarga trajectòria en el món econòmic i social de la ciutat. La seua procedència estava vinculada al món de la distribució editorial, però Montañola va destacar per la participació en diferents organismes.

Així doncs, va ser vicepresident primer de la Cambra de Comerç de Lleida durant més de vint anys, entre el 1989 i el 2010, i actualment encara formava part del ple de la institució com a vocal designat per la patronal lleidatana, la Coell.

D’altra banda, seguia sent el president de l’associació de propietaris del polígon industrial El Segre i de la societat Estació d’Autobusos de Lleida SA, concessionària del servei de transport interurbà de viatgers que es presta a la terminal ubicada al carrer Saracíbar. Així mateix, la seua trajectòria va estar vinculada a l’antiga Mútua Lleidatana, que posteriorment va passar a dir-se MUPA, després d’integrar-se a la Mútua Igualadina, i des de l’any 2008, arran de noves fusions, es va convertir, en Activa Mútua. Montañola ocupava actualment el càrrec de vicepresident tercer d’aquesta entitat, que dóna servei a més de 62.000 empreses arreu de l’Estat.

El funeral per Josep Maria Montañola tindrà lloc avui a les 17.15 hores a la sala ecumènica del tanatori, situat al Camí de Montcada.

tracking