SEGRE

successos

Roba en un bar de Lleida i al cap de poca estona s'entrega a la policia penedit

Ara caldrà veure si, a més de penedir-se’n, torna o no els diners robats

La comissaria de la Guàrdia Urbana a Lleida

Roba en un bar de Lleida i al cap de poca estona s'entrega a la policia peneditSegre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mala consciència és la que devia tenir el lladre que dimarts al matí va ser detingut per la Guàrdia Urbana després que acudís a la caserna de la Guàrdia Urbana per confessar que havia robat a l’interior d’un bar i que estava penedit.

L’home, Y. G. de 40 anys, es va presentar cap a les 11.15 hores a la caserna i es va dirigir als agents d’atenció ciutadana per explicar-los que hores abans havia forçat un establiment del carrer Nord, al barri de Noguerola, i que se’n penedia. Després de la sorpresa inicial dels agents, una patrulla es va desplaçar al carrer Nord. Els policies van comprovar que la reixa metàl·lica de l’entrada del bar que el lladre va esmentar havia estat forçada. Tan bon punt van ser a l’interior, també van veure que una de les màquines escurabutxaques presentava destrosses i que una altra també patia alguns desperfectes. L’home va ser detingut acusat d’un delicte de robatori amb força.

Ara caldrà veure si, a més de penedir-se’n, torna o no els diners robats.

D’altra banda, la Guàrdia Urbana també va denunciar dimarts a la tarda un jove al qual van trobar un ganivet de cuina a la plaça Santa Maria Magdalena, al Clot. Així mateix, ahir va denunciar ahir per la via penal una dona de 55 anys que va robar diverses peces de roba en una botiga de l’Eix Comercial poc abans del tancament.

tracking