SEGRE

URBANISME COMISSIÓ

Nova ordenança d’animals i participació sobre el futur del River

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La comissió d’Urbanisme de la Paeria va aprovar ahir per unanimitat una proposta d’ERC per actualitzar l’ordenança d’animals de companyia, que data del 2007. La proposta demana incrementar el control sobre els gossos potencialment perillosos, crear un registre de maltractament d’animals i regular la dignitat dels que estan lligats en masies o tancats en balcons. La comissió també va donar el seu vistiplau a una proposta de la Crida perquè els usos futurs del xalet dels Camps Elisis que fins ara ocupava el River Cafè es decideixi mitjançant un procés participatiu amb els veïns. El Govern municipal també va informar que el 15 de desembre organitzarà una jornada de debat sobre la gestió dels serveis públics, que havia demanat la Crida, amb experts i experiències de municipis.

Per la seua part, CiU va reclamar millorar l’accés al Camp Escolar pel carrer Narcís Monturiol, un pas elevat al costat de les Dominiques i millorar el carrer Ramon Castejón.

A més de les propostes dels grups, la comissió també va aprovar la cessió de la parcel·la per a l’escola de Pinyana, el text de la modificació de l’ordenança d’establiments de lliure concurrència, que rebaixarà els requisits per obrir negocis, i el projecte del bosc urbà de Balàfia. La Paeria va destacar que aquesta licitació i la de la millora de camins de l’Horta, que es farà ben aviat, incorporen clàusules socials.

tracking