SEGRE

BARRIS

Denuncien l'assalt del local social de la Bordeta per celebrar un 'botellón'

L’associació de veïns va trobar ahir nombroses botelles i vidres al recinte

Malgrat la neteja efectuada al matí, ahir a la tarda encara hi quedaven restes del ‘botellón’.

Malgrat la neteja efectuada al matí, ahir a la tarda encara hi quedaven restes del ‘botellón’.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El local social de la Bordeta va ser assaltat aquest cap de setmana per part d’un grup de persones per celebrar un botellón a la terrassa. Així ho va explicar ahir la presidenta veïnal, Mari Carmen Guerrero, que al matí va denunciar els fets a la Guàrdia Urbana, mentre que el conserge del local també va informar-ne l’ajuntament. “Hem trobat la terrassa plena de botelles de licor i de vidres, ja que hi han trencat botelles llançant-les contra una paret”, va detallar. Guerrero va assenyalar que aquest acte vandàlic va haver de ser comès amb tota seguretat diumenge. “Dissabte hi ha ball al local fins a la matinada, i quan el vam tancar una vegada acabada la sessió, no s’hi havia registrat cap incident”, va indicar. “No sabem per on poden haver-hi entrat”, va manifestar la presidenta veïnal, que va precisar que la terrassa on va tenir lloc aquest botellón és al costat d’una pista poliesportiva. A més de les botelles i els vidres, els vàndals van deixar altres escombraries a les instal·lacions.

Guerrero va afegir que aquesta no és la primera vegada que té lloc un acte vandàlic d’aquest tipus en un equipament públic del barri. En aquest sentit, va destacar que l’estiu passat també va succeir un fet similar al col·legi Joan Maragall, que va quedar en un estat encara pitjor que el local social.

Els botellons protagonitzats per grups de joves al carrer són relativament freqüents, però no en locals públics. D’aquesta manera, fa una setmana la Guàrdia Urbana va denunciar un total de divuit joves per un botellón que havien organitzat en una plaça de Cappont.

tracking