SEGRE

energia

Endesa i Salut reforcen el subministrament elèctric de l'hospital Arnau de Vilanova

La companyia ha instal·lat una tercera línia per garantir el servei al centre, que ara està connectat a tres subestacions

La façana de l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Endesa i Salut reforcen el subministrament elèctric de l'hospital Arnau de Vilanova de LleidaEndesa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Endesa està treballant en la reforma de la xarxa elèctrica de Lleida amb l’objectiu de reforçar el subministrament a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova, amb motiu de les obres de millora i ampliació del centre sanitari. La companyia ha interconnectat una nova línia per ampliar la capacitat del servei, amb la qual cosa, ja són tres les línies que poden alimentar a l’hospital que està connectat, ara, a tres subestacions, segons ha explicat aquest dimarts Endesa.

L’actuació està finançada per l’Institut Català de la Salut i es preveu que la companyia acabi les obres a finals d’any.

Endesa ha estès 100 metres de nova línia subterrània de mitjana tensió, que surt de la subestació ubicada al barri de Magraners. Aquesta línia se suma a les altres dues, provinents de les subestacions de ubicades una al passeig Ronda amb plaça Europa i l’altra a la carretera de Lleida, que ja donaven servei al complex hospitalari a través d’un centre de mesura que, amb les obres, s’ha desplaçat a l’exterior del perímetre del recinte.

L’objectiu d’aquestes tasques és reforçar la xarxa per tal de poder garantir amb més fiabilitat la continuïtat del subministrament de l’hospital en tot moment. Així, en cas que una línia patís una eventual incidència, el centre s’alimentaria per una de les altres dues.

tracking