SEGRE

SEGURETAT

La Paeria no es planteja que els radars multin a menys de 65 km/hora

Ros assegura que ho estudiarien si hi ha un repunt dels accidents amb ferits, que aquest any han disminuït un 31% i els atropellaments, un 20%

Celebració de Santa Cecília, patrona de la Guàrdia Urbana
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Paeria preveu mantenir el marge de multa dels radars de la ciutat als 65 quilòmetres, per sobre del límit de 50 que marquen les vies de la capital del Segrià. Així ho ha explicat l’alcalde, Àngel Ros, després de presidir la revista a la Guàrdia Urbana en el marc dels actes de celebració de Santa Cecília, patrona del cos policial.

"Aquest any han disminuït un 31% els accidents de trànsit amb ferits i un 20% els atropellaments, el que demostra que els radars compleixen el seu objectiu de reduir la sinistralitat. Si en algun punt registréssim un repunt de l'accidentabilitat, ens plantejaríem baixar el límit a 50 km/h" més el marge de tolerància legal, ha assegurat Ros.

L’alcalde ha agraït la tasca dels agents de la Guàrdia Urbana en reduir els accidents i regular el trànsit, així com en garantir la seguretat ciutadana. Respecte a la convocatòria de places per a l’any que ve, ha assenyalat que es debatrà en el ple dels pressupostos però preveu que es reposin dos o tres places d’agents jubilats, xifres similars als últims anys. La Guàrdia Urbana la formen aproximadament 240 agents.

La Paeria no es planteja baixar el marge de multa dels radars a 50 km/h

La Paeria no es planteja baixar el marge de multa dels radars a 50 km/h

tracking