SEGRE

EDUCACIóN

La prova de Batxillerat tindrà 6 assignatures que podran sumar fins a 14 punts

Alumnes de Batxillerat de Lleida

La prova de Batxillerat tindrà 6 assignatures que podran sumar fins a 14 puntsAmado Forrolla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els alumnes de segon de Batxillerat que a partir d’aquest any es presentin a la prova que substitueix a la Selectivitat, i que serveix d’accés a la Universitat, hauran d’examinar-se de sis assignatures d’aquest curs, amb les quals podran obtenir un màxim de catorze punts.

Ho ha assegurat el president de la Conferència de Rectors CRUE, Segundo Píriz, en declaracions després d’entrevistar-se aquest dijous amb el ministre d’educació, Íñigo Méndez de Vigo, per acordar els canvis en l’avaluació final de Batxillerat, que fixa la Lomce a partir d’aquest curs.

Píriz ha explicat que l’examen versarà sobre sis assignatures troncals, quatre d’elles serviran per computar de 0 a 10 i dos per a aquells alumnes que necessitin nota de tall més alta per accedir a uns graus, doncs serviran per puntuar entre 10 i 14.

"Bàsicament es tracta que s’examinaran de les assignatures de segon de Batxillerat", ha recalcat Píriz, que ha afegit que es tracta d’un sistema "molt similar" a què hi havia fins ara.

"La comunitat educativa està raonablement satisfeta, encara que puc entendre que algú no estigui d’acord", ha argumentat el també rector de la Universitat d’Extremadura, que ha assenyalat que creu que les comunitats autònomes estan "satisfetes" amb la decisió presa.

tracking