SEGRE

ECONOMIA ESMENES

C’s proposa 640.000 € més per atendre persones vulnerables

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La portaveu de Ciutadans a la Paeria, Ángeles Ribes, va presentar ahir les seues esmenes al pressupost del 2017, entre les quals destaca un augment de 640.000 euros en la partida de despesa social. “Volem destinar una gran part del pressupost a l’atenció de nens i famílies en situació de vulnerabilitat i a persones grans amb discapacitat o dependència”, va indicar, i va considerar que una part hauria d’anar destinada a “la lluita contra la pobresa”. Va insistir en la necessitat de reforçar amb més personal les àrees de Secretaria, Intervenció, Tresoreria i Serveis Jurídics “pel gran col·lapse que pateixen”. I va remarcar la seua proposta d’una partida d’un milió per “obrir els pressupostos a la ciutadania i que es desenvolupin fins a cinc projectes proposats pels veïns”.

També un pla de foment d’emprenedors amb 150.000 euros per ajudar els joves i “destinar 40.000 euros a impulsar unes jornades empresarials que serveixin per a la posada en comú de projectes i experiències empresarials i d’inspiració per al comerç local”.

Va apostar per reactivar el Centre Històric amb inversions per valor de 146.600 euros, dinamitzar la rambla Ferran i 35.600 euros més més per millorar camins de l’Horta.

A més, vol impulsar “esports minoritaris que fomentin valors com la no-discriminació per sexe, la discapacitat física o mental, o que siguin inclusius”, i va proposar “reforçar la partida de protocol de la Guàrdia Urbana amb 6.000 euros per tornar-los el pressupost que tenien el 2015”.

tracking