SEGRE

CONFLICTES

Prop de 300 veïns de La Bordeta exigeixen que s'expulsi als okupes

Recorren el barri assenyalant els edificis afectats i reclamen una solució ja a Paeria i Generalitat

Prop de 300 veïns de La Bordeta exigeixen que s’expulsi als okupes

Prop de 300 veïns de La Bordeta exigeixen que s’expulsi als okupes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Prop de 300 veïns de La Bordeta han tornat a sortir avui al carrer per exigir una solució davant de la presència d’okupes reincidents i incívics del barri. Aquesta vegada, els veïns han recorregut diversos carrers assenyalant els pisos que denuncien estan okupats per famílies que causen seriosos problemes al barri i afirmen que molts tenen por. Segons la presidenta de l’associació de veïns, Mari Carmen Guerrero, ja han celebrat diverses reunions amb la Paeria, els serveis socials i els cossos policials de Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra perquè actuïn i aquestes persones conflictives siguin expulsades, però, ratifica Guerrero, encara no tenen cap resposta.

Per això, i davant de la reincidència d’aquests okupes, que desmantellen els pisos abans d’ocupar-ne d’altres, insta a l’ajuntament a actuar aquesta setmana i, si no, hi haurà més mobilitzacions per part dels veïns. Així mateix, Guerrero demana que en aquests casos en els quals Paeria, Generalitat i cossos policials diuen tenir les mans lligades per poder expulsar els okupes, sigui la Fiscalia qui actuï, ja que moltes famílies han hagut de "malvendre" els seus habitatges per anar-se’n del barri i fins i tot de la ciutat.

La pluja ha respectat la mobilització dels veïns, a la que s’han anat sumant persones en funció la protesta avançada pel barri, i han advertit que no serà l’última si l’Administració no soluciona un problema, diuen, que "és de tots".

tracking