SEGRE

COMERÇ OBERTURA

Diumenge fluix en botigues a l'espera d'una bona campanya de Nadal

Els establiments preveuen que hi haurà un augment significatiu de vendes

L’obertura dels comerços va animar a passejar per l’Eix Comercial durant la tarda.

L’obertura dels comerços va animar a passejar per l’Eix Comercial durant la tarda.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Molta gent per l’Eix Comercial però poques vendes va ser ahir el balanç del primer diumenge d’obertura en festiu de cara al Nadal a Lleida ciutat. A més, la pluja va restar afluència passat el migdia. Alguns comerciants van assenyalar que l’obertura “ha estat precipitada i ha faltat informació. A més, la gent es dosifica per fer les compres i ara ve un superpont amb dimarts, festa de la Constitució, i el dijous 8, la Puríssima, que també estarem oberts”.

La majoria dels establiments van obrir les portes, entre els quals totes les franquícies i cadenes, en què podien veure’s més clients. Les grans superfícies van ser més afortunades que les botigues de roba, calçat o complements. A més, la jornada va coincidir amb el mercat de productes de proximitat a Sant Joan.

No obstant, el sector confia que en les pròximes dates la facturació remunti, ja que les previsions són bones i es preveu un augment en les compres nadalenques. “Queden encara molts dies i, a més d’aquest pont, dates assenyalades com els dies d’abans de Nadal i Reis i, després, les rebaixes. A la Zona Alta de Lleida la tònica va ser similar, segons el seu responsable, Josep Bellera. Hi va haver botigues que van optar per tancar a la tarda.

tracking