SEGRE

successos

Cacen un xòfer d'autocar ebri al polígon El Segre de Lleida

Un control de la Guàrdia Urbana

Cacen un xòfer d'autocar ebri al polígon El SegreSegre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana va denunciar penalment dimecres el conductor d’un autocar que va septuplicar la taxa permesa d’alcoholèmia. L’infractor és un veí de les Borges Blanques de 44 anys i nacionalitat espanyola i al vehicle no viatjava cap passatger. Està acusat d’un delicte contra la seguretat en el trànsit per conduir sota els efectes de l’alcohol.

L’home va ser interceptat dimecres, cap a les 20.30 hores, al carrer Enginyer Pau Agustí, al polígon industrial El Segre. Una patrulla que es trobava per la zona va ser requerida pel conductor d’un turisme, que el va alertar que havia observat un autocar que circulava fent esses. Els agents van localitzar poc després el vehicle i van donar l’alto al conductor. A l’autocar no viatjava ningú. Els urbans van sospitar que el conductor podia anar ebri.

El van sotmetre al test, que va donar un resultat positiu d’1,04 mg/l, septuplicant el límit màxim permès per alsconductors professionals queés de 0,15 mg/l.

Per a la resta dels conductors, excepte per a novells (també de 0,15 mg/l), el límit és de 0,25 mg/l. Entre 0,25 i 0,60 és una denúncia per la via administrativa El vehicle va quedar immobilitzat temporalment fins que hi va arribar un altre conductor de la companyia.

El conductor s’enfronta a penes de presó, una important sanció econòmica i la retirada del permís de conduir.

tracking