SEGRE

successos

El propietari de l'edifici incendiat a la Mariola té tres setmanes per habilitar-lo

Tres dels pisos necessiten una reforma constructiva, mentre que els tres restants només requereixen un sanejament i pintura

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Lleida ha requerit al propietari de l’edifici Músic Vivaldi 27, afectat per un incendi el passat dimecres, l’actuació de les obres de reparació de l’immoble, que ha obligat a desallotjar les sis famílies que l’habitaven, per la qual cosa té un termini de tres setmanes.

L’informe dels tècnics d’Urbanisme de la Paeria ja han comunicat al propietari la necessitat d’actuar en matèria de sanejament i pintura en els tres pisos menys afectats per l’incendi, els quals no han vist afectada la seva estructura. En la resta, cal realitzar obres menors de caràcter constructiu en l’interior dels habitatges, segons ha informat aquest divendres la Paeria.

Per totes aquestes actuacions, els tècnics municipals han dictaminat un termini d’execució de tres setmanes, que començaran a comptar a partir del dia que es clogui l’informe del Cos de Bombers i l’atestat dels Mossos d’Esquadra, que són els qui investiguen l’origen del sinistre.

L'edifici del carrer Músic Vivaldi, a la Mariola, afectat per un incendi dimecres.

El propietari de l'edifici incendiat a la Mariola té tres setmanes per habilitar-loLleonard Delshams

tracking