SEGRE

MARIOLA

Mantenen el desallotjament dels pisos del bloc incendiat a la Mariola

Fins que els tècnics tinguin llest un informe sobre l’estat de la seua estructura || Els vuit ferits ja tenen l’alta mèdica

Moment en què diversos veïns abandonaven l’edifici acompanyats pels bombers.

Moment en què diversos veïns abandonaven l’edifici acompanyats pels bombers.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les sis famílies que van haver d’abandonar els seus habitatges arran de l’incendi registrat dimecres a la tarda en un immoble de la Mariola encara no poden tornar a casa seua i cinc segueixen reallotjades per la Paeria a l’hotel Sansi. Vuit persones, entre elles quatre nens, van resultar ferits per intoxicació de fum, però tots van rebre l’alta mèdica durant la nit al comprovar que el seu estat no era greu.

Alguns inquilins van poder entrar ahir als seus habitatges, acompanyats pels Bombers, per recollir algunes de les pertinences personals per al temps que poden estar fora.

Alguns veïns van entrar ahir als pisos amb els Bombers per recollir algunes pertinences

Segons va informar l’ajuntament, l’informe definitiu sobre l’estat de l’immoble després de l’incendi no estarà disponible fins que els tècnics hi puguin accedir després de la intervenció per apagar el foc.

Malgrat tot, la principal hipòtesi és que la part esquerra de l’edifici, els pisos 1r 1a, 2n 1a i 3r 1a, ha sigut la menys afectada pel sinistre, la qual cosa permetrà una tornada més ràpida de les famílies que els habiten.

Sobre les causes de l’incendi, caldrà esperar al que determini la investigació, encara que alguns veïns apuntaven que podria haver-se originat per una estufa. Per la seua part, el president de l’Associació de Veïns de la Mariola, Víctor Ruiz, va explicar ahir que es van viure molts moments de tensió i pànic a causa de l’incendi, ja que es temia que les conseqüències podrien ser pitjors. “Molta gent cridava i plorava, però finalment els ferits ja tenen l’alta”, va assenyalar.

El foc es va iniciar poc abans de la set de la tarda en el número 20 del carrer Músic Vivaldi, concretament al menjador d’un dels pisos del primer, en el qual es trobaven una dona i dos dels seus fills. En total, vuit persones van resultar intoxicades, entre elles dos nadons de 16 mesos i dos nens de dos i sis anys.

tracking