SEGRE

COMERÇ

El comerç de Cardenals Remolins i Democràcia es promociona

Parades d’artesans al carrer, oferta gastronòmica i concerts avui i demà per dinamitzar aquest extrem de l’Eix Comercial

El comerç de Cardenals Remolins i Democràcia de promociona

El comerç de Cardenals Remolins i Democràcia de promociona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’associació Comerç Democràcia i Cardenals Remolins, amb la col·laboració de la Paeria, organitza avui dissabte i demà diumenge activitats al carrer per promocionar aquest extrem de l’Eix Comercial, com un mercat amb parades de venda de productes artesans i de proximitat (roba, bijuteria, mel o regals nadalencs, entre d’altres). També hi ha oferta gastronòmica amb una Food Truck i una creperia i per a aquesta tarda està programada l’actuació musical de dos grups lleidatans: a les 17.30 hores tocarà ‘A Kontra Korrent’ i a les 18.30, ‘AGE’, guanyadors del concurs Directe 2016.

Pilar Agulló i Carolina Sans, vicepresidenta i secretària de l’entitat comercial, respectivament, afirmen que volen organitzar activitats diverses al llarg de l’any "que sigui atractiu" passar per aquests carrers, una entrada natural a l’Eix Comercial des de la zona de l’estació de trens. El tinent d’alcalde de Comerç, Rafael Peris, destaca que accions al carrer com les que organitza aquesta associació, constituïda aquest mateix any, ajuden a "atreure gent" cap a aquests carrers.

tracking