SEGRE

HABITATGE

Ciutat Jardí tindrà 35 dúplexs dotats de piscina individual

L’inici de les obres, a principi del 2017 || Gran piscina comunitària a la coberta i una zona lúdica i educativa per als nens

Vista del cartell amb la imatge virtual de l’avantguardista disseny de l’edifici.

Vista del cartell amb la imatge virtual de l’avantguardista disseny de l’edifici.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La zona d’expansió de Ciutat Jardí comptarà amb un nou edifici de quatre plantes d’altura en el qual hi haurà un total de 35 dúplexs. Sergi Vélez, responsable de Nest Capital, l’empresa promotora, va destacar que les quatre plantes es repartiran en dos dúplexs, cadascun dels quals disposarà d’una piscina individual. El de sota la tindrà a la planta baixa i el de dalt, a la coberta. Vélez va assenyalar que cada habitatge tindrà una superfície d’entre 140 i 160 metres quadrats, a més d’una terrassa d’entre 80 i 100 metres quadrats més.

Vélez va posar èmfasi en el fet que una de les principals novetats d’aquest projecte són els serveis que oferirà la zona comunitària de l’immoble, ubicada a la coberta. A part d’una gran piscina de 20 metres de longitud amb vista a la ciutat, hi haurà un espai per a la celebració d’esdeveniments i àpats multitudinaris, gimnàs, spa i una àrea educativa destinada específicament als nens. Així, comptarà amb una ludoteca, una sala de videojocs i dos espais més que podran servir per fer els deures i per rebre classes de repàs o de reforç d’anglès, per exemple, en funció del que les famílies puguin sol·licitar.

La promotora preveu tenir enllestit l’edifici a finals del 2018 i un preu per casa a partir dels 230.000 euros

Vélez va detallar que el proper dia 21 tindrà lloc la presentació oficial del projecte i que la previsió és iniciar les obres cap als mesos d’abril o maig, perquè els habitatges estiguin enllestits a finals del 2018. La superfície construïda s’atansarà als 9.000 metres quadrats, la qual cosa la converteix en una de les promocions de més mida a la ciutat des que va esclatar la crisi. Sobre el preu de les cases, va comentar que encara no s’ha fixat, però que serà a partir d’uns 230.000 euros.

Paradoxalment, les cases d’alt nivell són les que més sortida tenen ara a Lleida i Ciutat Jardí és el barri on es construeix més.

tracking