SEGRE

SUCCESSOS INCIDENT

Dos lladres roben una bicicleta al pàrquing de la comissaria de Mossos

Va succeir dilluns a la tarda i els individus es van colar per sota de la barrera d’entrada a l’aparcament || Obren una investigació per identificar els autors

Els lladres es van colar per una de les entrades del pàrquing.

Els lladres es van colar per una de les entrades del pàrquing.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Robar a la comissaria mateixa dels Mossos d’Esquadra. Encara que sembli increïble, això és el que van fer dos individus que dilluns a la tarda es van colar a les instal·lacions de la policia catalana de la ciutat de Lleida, situades al carrer Sant Hilari, i en van sostreure una bicicleta. Els Mossos d’Esquadra ho van confirmar ahir i van dir que han obert una investigació per identificar i localitzar els autors, que van ser gravats per les càmeres de seguretat. La policia catalana va evitar entrar en més detalls.

El succés es va produir a mitja tarda. Ja s’havia fet fosc quan, pel que sembla, dos persones van accedir a les instal·lacions després de colar-se per sota d’una de les dos barreres que donen accés a l’aparcament exterior de la comissaria, on s’estacionen els cotxes patrulla i els vehicles particulars dels agents. També serveix per deixar cotxes, motocicletes, furgonetes i altres articles (com cable de coure) que han estat confiscats en operacions policials. Els dos individus van estar-se a l’interior del recinte durant diversos minuts i, pel que sembla, no van arribar a entrar a l’interior de l’edifici.

Van ser gravats per les càmeres de seguretat i van estar-se diversos minuts a dins

Els enregistraments de les càmeres de seguretat seran una peça clau perquè els identifiquin. Al tancament d’aquesta edició no havien transcendit detencions. Es desconeix si la bicicleta era d’alguna intervenció policial o pertanyia a algun dels agents. També si el motiu del robatori va ser una gamberrada.

Encara que és molt poc habitual que es registrin incidents d’aquest tipus a la comissaria, se n’han produït almenys dos precedents a Lleida. L’any 2008, un home va arribar a patrullar als carrers de la ciutat després d’entrar als vestidors i posar-se l’uniforme d’un agent (vegeu el desglossament), i el 2005, un jove va ser detingut a l’estavellar de forma intencionada un cotxe contra la comissaria. No va provocar destrosses materials a l’edifici policial, encara que sí danys a un altre turisme que estava aparcat a la zona.

Un home va robar un uniforme i va patrullar pels carrers Un home va ser detingut el 18 de juny del 2008 al colar-se a la comissaria, agafar l’uniforme d’un agent als vestidors i sortir a patrullar pels carrers de la ciutat. Va succeir a mig matí després que aconseguís esquivar els controls de seguretat i accedir a un espai restringit als agents. Una vegada a l’interior se’n va anar directe a la zona de vestidors, va forçar una de les taquilles, va agafar un uniforme, se’l va posar i va abandonar el recinte saludant els col·legues com un policia més. La seua aventura no va acabar aquí. Es va dirigir al Barri Antic i allà va començar a treballar com un mosso, primer patrullant a peu i al cap de poca estona dirigint el trànsit. Els Mossos (els de veritat) se’n van adonar poc després, el van localitzar i el van detenir acusat d’un delicte d’usurpació de funcions públiques.

tracking