SEGRE

urbanisme

Ros s'oposa a canviar el nom de vuit carrers franquistes i veu la proposta demagògica

Durant el dinar de Nadal amb els mitjans, l'alcalde ha anunciat que divendres s'aprovarà el nou expedient de Torre Salses

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha acusat de "demagogs" aquells que demanen canviar el nom de vuit carrers dedicats a personalitats franquistes de la ciutat. "Ara no toca", ha sentenciat Ros, que ha reconegut que no ho considera "una prioritat de ciutat" i ha recordat que ja es van canviar quaranta noms de carrers l'any 1979. Ho ha dit aquest dimecres a preguntes dels periodistes durant el tradicional dinar de Nadal amb els mitjans de comunicació.

Durant l'acte, l'alcalde ha anunciat que divendres la comissió d'Urbanisme de la Paeria aprovarà el nou expedient de la gran zona comercial de 55.000 metres quadrats projectada a Torre Salses, entre la Bordeta i els Magraners. Ros ha assegurat que el nou pla d'urbanització presentat pels promotors inclou millores en la mobilitat i en l'àmbit econòmic i financer. Aquest s'enviarà a la comissió territorial d'Urbanisme i si la Generalitat li dóna llum verda, el document haurà de ser aprovar en ple a la Paeria.

D'altra banda, Ros ha anunciat que el pròxim ple de la Paeria declararà l'any 2017 com l'any Màrius Torres per commemorar el 75è aniversari de la seva mort. A més de l'any Morera pel centenari de la seva inauguració.

El dinar de Nadal de la Paeria ha tingut lloc a Mercolleida.

Ros considera demagògica la proposta de canviar el nom de vuit carrers franquistesÒscar Mirón

tracking