SEGRE

Comín ratifica a Lleida que aplicaran un pla per reduir un 50% les llistes d'espera per a visites a l'especialista

El conseller inaugura oficialment el CAP Onze de Setembre, que va entrar en servei al setembre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conseller de Salut, Antoni Comín, ha ratificat aquesta tarda a Lleida el compromís del seu departament de reduir un 50% les llistes d’espera per a les visites a l’especialista i un 10% les d’intervencions quirúrgiques el proper any a través d’un pla de xoc. Ho ha assegurat després de l’acte d’inauguració oficial del nou CAP Onze de Setembre. Comín ha admès que el pressupost destinat a aquest pla de xoc en el projecte de pressupostos per al proper any s’ha reduït sensiblement respecte al que estava previst en el projecte dels pressupostos per a aquest any que van ser vetats pel Parlament, però han precisat que trauran diners d’altres partides per portar-lo a la pràctica.

Pel que respecta al CAP, que ja va entrar en servei el passat 19 de setembre, Comín ha qualificat d'excel·lents les instal·lacions i els serveis que ofereix el nou “equipament multifuncional”, que atendrà a uns 20.000 pacients després d’absorbir tots els usuaris de l’antic CAP Santa Maria i a part d’altres ambulatoris més congestionats de la ciutat, com són els de Balàfia, Eixample i Rambla Ferran. Aquest ambulatori acollirà també pròximament tots els serveis de rehabilitació que ara es presten als hospitals Arnau de Vilanova i Santa Maria.

Per la seua part, l’alcalde, Àngel Ros, ha indicat que amb la inauguració d’aquest CAP, “Lleida reforça la seua capitalitat en els serveis sanitaris que presta”.

tracking