SEGRE

educació

Una empresa impugna l'adjudicació del servei de menjador en escoles del Segrià

Una protesta de pares i alumnes de l'escola Enric Farreny per la gestió del menjador

Una empresa impugna l'adjudicació del servei de menjador en escolesSegre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’empresa Comertel, una de les que es van presentar al concurs convocat pel consell comarcal del Segrià per a la licitació del servei de menjador als col·legis, ha presentat un recurs contra l’adjudicació del contracte el mes d’agost passat a la firma Alessa. Comertel considera que la resolució del concurs va ser irregular perquè no es van aplicar correctament els criteris de desempat, una vegada que el procés de baremació va acabar amb quatre empreses empatades a punts.

Els criteris previstos feien referència a la contractació d’empleats discapacitats i Comertel denuncia que no es va excloure Alessa malgrat que no va presentar els documents exigits per acreditar-ho.

El consell comarcal ha rebutjat el recurs, que veu sense fonament. En aquest sentit, la presidenta del consell, Maria José Invernón, va assegurar que el procediment “va ser correcte i no hi va haver cap irregularitat” i va remarcar que el servei funciona amb normalitat. Sobre les crítiques de la Fapac als menús, Invernón va instar a presentar proves de les acusacions sobre les deficiències denunciades.

tracking