SEGRE

COMERÇ CAMPANYA

Els compradors omplen les botigues en l'últim festiu abans de Nadal

A l’Eix van obrir la majoria de locals i es va registrar una gran afluència a la tarda

El carrer Major, ple de gent, ahir a la tarda en l’últim festiu de botigues obertes de l’any.

El carrer Major, ple de gent, ahir a la tarda en l’últim festiu de botigues obertes de l’any.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El diumenge més proper a Nadal acostuma a ser un dels festius de la campanya de més vendes i la jornada d’ahir va seguir aquesta tònica, amb una gran afluència a les botigues, que van optar per obrir les portes, en especial durant la tarda. A l’Eix Comercial van obrir la gran majoria de locals i hi va haver molt moviment. També van obrir les grans superfícies i botigues de la Zona Alta, mentre que a la resta de la ciutat, com sol ser habitual, van ser molts menys els locals que van aixecar la persiana.

Les compres de regals i el fet que moltes persones ja hagin ingressat la paga extra de Nadal sempre animen les vendes per aquestes dates en el que és l’últim festiu de botigues obertes de la marató que es va iniciar el passat 28 de novembre i que acabarà aquest dissabte, després de 27 dies seguits de compres i de treball sense gairebé descans per a molts dependents i comerciants.

El sector confia que aquesta campanya de Nadal se saldarà amb un increment de vendes, reflectint el repunt de l’activitat econòmica respecte a l’any passat, que xifren prop d’un tres per cent, que pot augmentar fins a un cinc per cent a les zones de més concentració comercial.

La campanya de Nadal encara ara els seus dies de més tràfec, per la proximitat de la celebració del dia de Reis, ja que molts clients deixen les compres per a última hora. D’altra banda, algunes cadenes estan fent ja ofertes i promocions anticipant les rebaixes que s’iniciaran el 7 de gener, la qual cosa anima encara més l’activitat a les botigues.

tracking