SEGRE

POLÍTICA PARTITS

Tres docents de la UdL, al grup promotor dels ‘comuns’ a Lleida

Marina Pifarré i Pere Enciso, dos dels membres del grup.

Marina Pifarré i Pere Enciso, dos dels membres del grup.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El grup promotor de la confluència a Lleida entre ICV, EUiA, Podem i el Comú està integrat per una desena de persones, entre les quals figuren la dirigent veïnal de l’Horta Marina Pifarré, l’economista i professor de la UdL Pere Enciso, i Rosa Peñafiel, la néta de l’històric del PSUC Antonio Cantano, que en les últimes setmanes ha liderat la campanya contra els carrers “franquistes” de la ciutat després de rebutjar que es doni el nom del seu avi a una via pública fins que les anteriors no hagin estat rebatejades.

L’equip promotor dels comuns a Lleida també compta amb dos professors més de la UdL, Carles Feixa i Laura Bergés; la responsable de sanitat de CCOO, Helena Motos; la regidora d’Almacelles Laia Martí, i Mireia Palau, d’Estaràs i diplomada en Treball Social. Així mateix, el diputat al Congrés Jaume Moya i la senadora Sara Vilà en formaran part com a membres del grup de programa territorial. Finalment, també hi ha una persona específica per a l’Alt Pirineu, Susanna Admetlla.

En aquest sentit, fonts solvents van indicar que els noms han estat consensuats per totes les formacions i que s’ha fet prevaler la presència d’independents i que siguin referents a nivell territorial, entre altres qüestions.

Els comuns van presentar ahir a Barcelona el document fundacional i van anunciar el seu congrés per a l’abril (vegeu la pàgina 19).

Marina Pifarré i Pere Enciso, dos dels membres del grup.

Marina Pifarré i Pere Enciso, dos dels membres del grup.

tracking