SEGRE

SUCCESSOS MOSSOS D?ESQUADRA

Detinguts dos lladres a Cappont al ser enxampats robant en dos vivendes

Els veïns, clau per poder detenir-los

Guants, panys i tornavisos que portaven els lladres.

Guants, panys i tornavisos que portaven els lladres.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van detenir diumenge dos veïns de Lleida de 21 i 31 anys i de nacionalitat espanyola després que fossin sorpresos intentant forçar dos habitatges de l’avinguda de les Garrigues, a Cappont, per robar-hi. Tots dos compten amb antecedents, estan acusats de dos delictes de robatori amb força a l’interior de domicili en grau de temptativa i dilluns van quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

Els fets van succeir diumenge de matinada, quan un veí de l’avinguda de les Garrigues de Cappont va escoltar un fort cop a la porta del seu domicili. A continuació, va comprovar com algú estava manipulant el pany de la porta. Al veure aquesta acció, es va posar a xisclar i els dos lladres van fugir corrent. Els Mossos d’Esquadra es van desplaçar fins a l’habitatge i van constatar que els lladres havien aconseguit desmuntar l’espiell i el pany de la porta.

Els pisos forçats eren de l’avinguda de les Garrigues i van ser arrestats a prop dels Camps Elisis

Una hora més tard es va rebre una nova alerta per un incident similar al mateix carrer. En aquest cas, un veí va trucar al 112, ja que veia com dos homes trencaven el pany d’un pis del mateix replà. Al ser descoberts, van fugir ràpidament del lloc. Immediatament es va muntar un dispositiu policial que va permetre localitzar, minuts després, en un carrer paral·lel als Camps Elisis, dos homes que coincidien amb la descripció dels autors. Els van escorcollar, trobant-los dos panys, un embellidor, un joc de vuit claus de porta, uns guants i dos tornavisos.

Els Mossos d’Esquadra els van arrestar com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb força en domicili en grau de temptativa.

tracking