SEGRE

SUCCESSOS

Agredeix una dependenta en una botiga a Ricard Viñes

Un individu va agafar pel coll la treballadora per robar a la caixa || Va ser arrestat per una patrulla de l’operatiu Grèvol

Agents dels Mossos patrullant per l’Eix Comercial.

Agents dels Mossos patrullant per l’Eix Comercial.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van detenir dilluns un home que va atracar una botiga a la plaça Ricard Viñes després d’agredir la dependenta per intentar emportar-se la recaptació. El sospitós va ser interceptat per una patrulla de l’operatiu Grèvol, posat en marxa per garantir la seguretat dels ciutadans davant de l’afluència de població més gran a les zones comercials durant les dates nadalenques. Segons van informar ahir fonts de la policia catalana, l’arrestat, un home de 50 anys i veí de Lleida, va entrar en una botiga de dolços situada a la plaça Ricard Viñes i va agafar pel coll la dependenta a fi de robar la recaptació de la caixa enregistradora.

Tanmateix, en el moment en què tenia agafada per l’esquena la dona, un client va entrar a l’establiment i l’atracador es va espantar i va sortir corrents de forma precipitada. Llavors es va donar la veu d’alarma als Mossos d’Esquadra i una patrulla que forma part de l’operatiu Grèvol a la Zona Alta va acudir al lloc i va aconseguir detenir el sospitós a pocs metres de l’establiment, al carrer Doctor Fleming. Fonts policials consultades van assenyalar que desconeixen si en el moment de l’atracament l’home anava armat i si va amenaçar la dependenta amb algun tipus d’arma. Tanmateix, van assenyalar que la dona es troba bé i no va resultar ferida. El detingut esperava ahir passar a disposició judicial.

L’home va fugir quan un client va entrar a la botiga i va ser detingut pels Mossos a Doctor Fleming

L’operatiu Grèvol, que organitzen cada any els Mossos per garantir la campanya de Nadal, està en ple desenvolupament, per la qual cosa es pot veure els agents patrullant a peu amb armes llargues per zones com l’Eix Comercial, en un moment que coincideix amb l’alerta antiterrorista de nivell 4 sobre 5, que es manté activa des dels atemptats a França del 2015.

L’operatiu policial pretén prevenir i reduir la delinqüència que opera aprofitant la concurrència comercial més gran en època nadalenca i es complementa amb el dispositiu de trànsit i de seguretat ciutadana que també desplega la Guàrdia Urbana.

tracking