SEGRE

SUCCESSOS CALEFACCIÓ

Set intoxicats a la Bordeta després d'inhalar monòxid de carboni

Cinc d’ells són nens i la causa podria ser la mala combustió d’una estufa

Els fets van ocórrer al 81 de l'avinguda de les Garrigues.

Els fets van ocórrer al 81 de l'avinguda de les Garrigues.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Set persones, cinc d’elles menors d’edat, van resultar afectades ahir a la matinada al patir una intoxicació per monòxid de carboni, possiblement per una estufa, en un habitatge de la Bordeta. Segons van informar els Bombers de la Generalitat, els fets van ocórrer poc després de la una de la matinada en un pis de l’avinguda de les Garrigues de Lleida.

El SEM va atendre tres dels afectats al lloc dels fets i va traslladar els altres quatre a l’Arnau

Fins allà es va desplaçar una dotació alertada pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que havia rebut un avís per persones intoxicades, possiblement per la combustió d’una estufa catalítica que es trobava en una de les habitacions de l’habitatge.

Set persones, un home de 35 anys i una dona de 39, i cinc nens van resultar afectats a l’inhalar el monòxid de carboni. Segons van informar fonts del SEM, tres van ser atesos al lloc dels fets i quatre van ser traslladats a l’Arnau en estat menys greu, i van ser donats d’alta poc després almenys dos d’ells. Per la seua part, la dotació dels Bombers que es va desplaçar fins al lloc va revisar l’edifici, però els nivells d’oxigen que es van detectar eren normals, ja que havia estat ventilat.

Encara que de moment es desconeixen les causes de la intoxicació, la principal hipòtesi apunta que l’origen seria una mala ventilació de l’estança en la qual es trobava l’estufa catalítica.

D’altra banda, dos persones van resultar ferides dimarts a la nit en un incendi en un habitatge de Bellver de Cerdanya. Els Bombers van rebre l’avís passades les deu de la nit i van enviar al lloc, el número 5 del carrer Sèquia, diverses dotacions.

En aquest cas, el foc va calcinar un sofà en un habitatge i dos persones van resultar afectades. Es tracta d’una anciana de 94 anys que va patir cremades superficials i un home de 66 que havia inhalat fum. Tots dos van ser traslladats a l’hospital de la Cerdanya.

tracking