SEGRE

SUCCESSOS ROBATORIS

Detingut després d'entrar a robar de nou a la comissaria dels Mossos

Amb un altre jove, que va fugir, van saltar la barrera de seguretat i van ser sorpresos pels agents || Reconeix que ja es va emportar una bici del recinte policial el dia 12

Vista exterior de la comissaria dels Mossos i la tanca que van franquejar en un dels robatoris els lladres.

Vista exterior de la comissaria dels Mossos i la tanca que van franquejar en un dels robatoris els lladres.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un jove de 18 anys ha estat detingut després d’entrar a robar dijous a la matinada a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Lleida ciutat, al carrer Sant Hilari. Aquesta vegada el robatori a les instal·lacions policials s’ha quedat en una temptativa després que el passat 12 de desembre els Mossos patissin el robatori d’una bicicleta a l’aparcament. De fet, el jove detingut ha reconegut que va ser ell el que va entrar fa dos setmanes al recinte policial i es va emportar una bicicleta.

Segons van informar ahir fonts de la policia catalana, els fets van passar de matinada quan els agents van advertir que dos joves intentaven entrar al recinte.

Un d’ells va aconseguir saltar la barrera de seguretat i va accedir a l’aparcament de la comissaria mentre l’altre jove esperava a l’exterior del recinte vigilant i esperant que el seu company li donés el botí, possiblement una altra bicicleta. No obstant, els dos van ser sorpresos per un agent que estava a la porta de comissaria i va poder detenir un dels lladres, mentre que l’altre va fugir. El detingut és un veí de Lleida de divuit anys i de nacionalitat romanesa, a qui s’imputa un robatori amb força. No li consten antecedents policials.

Durant la declaració als Mossos d’Esquadra, el jove va admetre que havia estat ell qui va entrar al recinte de la comissaria el passat dia 12 de desembre. Llavors, el jove es va emportar una bicicleta de l’aparcament exterior de la comissaria, on es troben els vehicles policials i els particulars dels agents, així com divers material intervingut en les operacions. Mentrestant, el jove que estava fora del recinte va sortir corrents quan va veure l’agent atansar-s’hi i va aconseguir fugir. Malgrat tot, els Mossos ja el tenen identificat i l’estan buscant per procedir a arrestar-lo, de la qual cosa no es tenia constància al tancament d’aquesta edició.

El robatori de fa dos setmanes també es va produir de nit. Els lladres van passar per sota d’una de les barreres de seguretat de l’aparcament de la comissaria i van aconseguir emportar-se una bicicleta. Les càmeres van gravar tot el succés i els agents estaven buscant els lladres. En cap dels dos casos, no van entrar a l’interior de les instal·lacions policials.

tracking