SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Demanen més vigilància a l'entorn dels Camps Elisis per evitar furts en cotxes

Queixes d’usuaris pels robatoris constants

Imatge d’ahir de vidres al pàrquing de l’avinguda Tarradellas.

Imatge d’ahir de vidres al pàrquing de l’avinguda Tarradellas.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Conductors que estacionen els vehicles a l’esplanada dels Camps Elisis i a l’avinguda Tarradellas reclamen a la Guàrdia Urbana i als Mossos d’Esquadra més vigilància policial a la zona, especialment quan és de nit, per evitar les constants onades de robatoris que s’hi registren.

L’última s’ha produït aquest cap de setmana i ahir encara es podien apreciar els vidres trencats de les finestretes destrossades pels lladres. Els afectats asseguren que els furts són constants. La presidenta de l’associació de veïns de Cappont, Veni Ros, va explicar que “ens posarem en contacte amb la Guàrdia Urbana perquè augmenti la vigilància a la zona, que és propícia perquè els lladres puguin actuar amb facilitat”.

“És una zona propícia perquè els lladres puguin actuar amb facilitat”, diuen els veïns de Cappont

Es tracta d’un entorn amb una gran capacitat d’aparcament que utilitzen moltes persones que viuen o treballen al centre de la ciutat, amb només un edifici d’habitatges a la zona.

Els lladres solen actuar de nit perquè és molt fàcil passar desapercebuts, al no haver-hi ciutadans que els puguin descobrir i alertar la policia. El modus operandi sempre és el mateix: forcen portes o bé rebenten una de les llunes i roben els objectes de valor que troben a l’interior dels vehicles.

A la capital del Segrià s’han produït diverses onades de robatoris en vehicles. D’aquesta manera, per exemple, s’ha de recordar que l’estiu de l’any passat els Mossos d’Esquadra van detenir un home acusat d’haver forçat més de mig centenar de vehicles en un període de tot just dos setmanes, tot un rècord a la ciutat, ja que no es recorda cap altre cas similar. Els robatoris van ser comesos als voltants del barri de Templers i l’home va ingressar preventivament a la presó.

tracking