SEGRE

Detingut per robar a l'interior de sis cotxes a Lleida

Els objectes recuperats pels Mossos d'Esquadra.

Detingut per robar a l'interior de sis cotxes a LleidaMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir diumenge a la matinada un veí de Lleida de nacionalitat marroquina per presumptes robatoris a l’interior de sis cotxes a la ciutat entre el 24 de desembre i el dia de la seua detenció, ha informat la policia catalana.

Els Mossos van rebre un avís l’1 de gener cap a les 03.30 hores del robatori a dos vehicles que es trobaven en un pàrquing comunitari del carrer Sant Paulí de Nola, fet que va permetre al cos localitzar i detenir poc després el presumpte lladre al carrer de l’Impressor Botel, també al barri de la Bordeta. En el moment de la detenció, els agents li van trobar diferents objectes que s’havia emportat, a més d’unes targetes de crèdit que havien estat sostretes el 24 de desembre d’un vehicle al carrer Paer Casanovas.

El 2 de gener, els Mossos van entrar al domicili de l’arrestat, on van poder recuperar diferents objectes procedents d’uns altres tres robatoris en vehicles, en aquest cas comesos el 25 de desembre al carrer de la Verge Blanca, i el 30 de desembre a dos vehicles estacionats a Rovira Roure.

tracking