SEGRE

SERVEIS

Tall d'aigua vora el Camp Escolar per una rebentada

Va deixar sense subministrament almenys dos illes d’habitatges || Va afectar una vella canonada a Historiador Lladonosa

Operaris treballant ahir a la tarda en la reparació de la canonada rebentada.

Operaris treballant ahir a la tarda en la reparació de la canonada rebentada.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una rebentada en una canonada va deixar durant bona part del dia d’ahir sense subministrament almenys dos illes de cases del barri Instituts-Sant Ignasi, a la zona limítrofa a l’institut Màrius Torres.

L’avaria, que va tenir lloc al carrer Historiador Lladonosa, va ser detectada al matí perquè l’aigua fluïa per la calçada. Tanmateix, la localització del punt on s’havia produït la ruptura va resultar una mica complicada, ja que es trobava a certa distància d’on brollava l’aigua. La canonada és de 60 mil·límetres de diàmetre i és antiga, fet que podria tenir relació directa amb la causa de l’avaria. La concessionària del servei, Aigües de Lleida, va completar les obres de reparació i en va reprendre el subministrament poc abans de les 21.00 hores. En principi, els talls que duren menys d’un dia no afecten les cases que compten amb dipòsit propi, però els blocs d’aquesta zona són relativament antics, per la qual cosa és possible que hi hagués pisos que es quedessin sense subministrament.

Les obres de renovació de la xarxa d’aigua i clavegueram han quedat congelades des de fa mesos al no haver apujat la Paeria la tarifa com figurava en la pròrroga de la concessió amb Aigües de Lleida firmada a mitjans del 2012.

tracking