SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Detingut per una onada de furts en cotxes entre la Nit de Nadal i el dia 1

Acusat de sis robatoris comesos a la Bordeta, Balàfia, Rovira Roure i Paer Casanovas || Els Mossos d’Esquadra troben al seu habitatge part dels objectes sostrets

Objectes recuperats a la casa del sospitós, com ara ulleres de sol, bitllets de loteria o perfums.

Objectes recuperats a la casa del sospitós, com ara ulleres de sol, bitllets de loteria o perfums.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van detenir durant la nit de Cap d’Any un veí de Lleida de 32 anys i nacionalitat marroquina acusat de robatori a l’interior de sis vehicles en diferents punts de la capital del Segrià en tot just una setmana. L’arrestat, que no té antecedents, va quedar en llibertat amb càrrecs després de declarar davant del jutge i no es descarta que pugui ser acusat de més robatoris.

La policia catalana va rebre cap a les 03.30 hores de diumenge la denúncia del robatori a dos vehicles que es trobaven en un pàrquing comunitari del carrer Sant Paulí de Nola, al barri de la Bordeta. Diverses patrulles van desplegar un dispositiu que va permetre minuts després localitzar el presumpte autor al carrer Impressor Botet, al mateix barri. Els agents el van identificar, el van escorcollar i li van trobar diferents objectes que suposadament s’havia emportat, a banda d’unes targetes de crèdit que havien estat sostretes el 24 de desembre en un vehicle al carrer Paer Casanovas. Va ser arrestat acusat de tres delictes de robatori amb força en interior de vehicles.

L’endemà, els investigadors van escorcollar el seu domicili i van recuperar diferents articles que es corresponien amb objectes d’altres vehicles estacionats que havien estat forçats la setmana passada. Concretament, un el dia de Nadal al carrer Verge Blanca, al barri de Balàfia, i uns altres dos el dia 30 en un pàrquing comunitari de l’avinguda Rovira Roure. Els Mossos d’Esquadra han pogut recuperar ulleres de sol, bitllets de loteria, perfums i targetes de crèdit, entre altres articles. La investigació continua oberta i no es descarta que sigui acusat de més fets.

Aquest passat cap de setmana també es va produir una nova onada de robatoris a l’interior de vehicles estacionats a l’entorn dels Camps Elisis i l’avinguda Tarradellas. Afectats i veïns es van mostrar molt preocupats al tractar-se d’una zona on habitualment es registren robatoris i demanen més vigilància als Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana.

La policia recomana no deixar objectes de valor a la vista i comprovar que totes les portes estan tancades.

tracking