SEGRE

COMERÇ

Les rebaixes 'oficials' engeguen amb força

L’Eix Comercial s’omple de compradors que aprofiten els descomptes de fins el 70%, malgrat que des de fa dies moltes botiguesja ofereixen productes rebaixats

Les rebaixes 'oficials’arrenquen amb força

Les rebaixes 'oficials’arrenquen amb força

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Ni el fred gèlid ni l’inici anticipat del període de descomptes al que s’han sumat moltes botigues han restat protagonisme avui a l’inici 'oficial’ de les rebaixes a la ciutat de Lleida. L’Eix Comercial s’ha omplert de compradors que volen aprofitar des del primer moment els descomptes de fins el 70% que ofereixen les botigues, malgrat que molts establiments ja oferten productes rebaixats des de fa dies, emparant-se en la suspensió judicial de la llei de Comerç catalana que fixa un període fix de rebaixes d’hivern del 7 de gener al 6 de març. De fet, el consell executiu de la Generalitat va aprovar les setmana passada la nova normativa comercial que s’adapta a la realitat del sector i determina que els períodes de rebaixes d’hivern i estiu només són recomanats, no obligatoris.

Compradors fins i tot han fet cua davant algunes botigues abans que obrissin i en moltes hi havia a mig matí tanta gent que s’han format llargues cues per pagar. El president de la Federació d’Associacions de Comerciants de l’Eix, Llorenç González, ha destacat la força amb la que sehan iniciat les rebaixes i espera un increment de vendes d’entre el 2% i el 3% en aquesta campanya respecte a la de l’any passat.

tracking