SEGRE

URBANISME OBRES

Parada de nou la demolició de l’antic Magisteri

A l’espera de la retirada d’una línia i un quadre elèctric de l’edifici || Endesa espera el permís de la Paeria per treure’l

Vista del pati interior de l’edifici, amb l’enderrocament a mitges, ja que ha quedat paralitzat.

Vista del pati interior de l’edifici, amb l’enderrocament a mitges, ja que ha quedat paralitzat.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La demolició de l’edifici de l’antiga facultat de Magisteri, entre Bonaire i Camp de Mart, està paralitzada de nou per falta d’un permís municipal per retirar una línia aèria de subministrament i un quadre elèctric situat a la façana de l’edifici. La Generalitat va confirmar ahir que espera una autorització de la Paeria perquè Endesa pugui retirar-les. El permís es va sol·licitar el passat 4 de novembre, però el Govern afirma que l’ajuntament no l’ha atorgat encara.

Mentrestant, s’ha anat treballant en la demolició de la part que dóna al pati de l’edifici i a l’interior, a banda de la retirada de l’amiant, que també va obligar a paralitzar les obres a començaments del passat mes de novembre. Però des de fa uns dies, l’obra ha quedat aturada i fins que Endesa no retiri el material elèctric no podran continuar les tasques de demolició. La Generalitat preveu que les obres puguin estar acabades en un termini d’entre mes i mig i dos mesos, a comptar des del moment que es reprenguin.

Els treballs van començar el passat 22 setembre, 23 anys després del tancament de l’edifici per la troballa d’aluminosi. En principi, la demolició, que donarà pas a un pàrquing provisional, hauria d’haver acabat a finals de novembre.

tracking