SEGRE

TURISME BALANÇ

Gairebé 650 pernoctacions al dia als hotels de Lleida

Un total de 213.912 entre el gener i el novembre, amb una ocupació mitjana del 61% |

Ros va presentar les xifres amb Rafael Peris i Montse Parra.

Ros va presentar les xifres amb Rafael Peris i Montse Parra.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els establiments hotelers de la ciutat van registrar un total de 213.912 pernoctacions entre el gener i el novembre, xifra que suposa una mitjana de 644 per dia, mentre que l’ocupació mitjana de l’any ha estat del 61,1%, amb els mesos de juny, octubre i abril com els de més afluència de visitants.

Així mateix, les persones ateses a l’oficina de Turisme durant l’any passat, 34.752, van augmentar un 12,23% respecte a l’exercici anterior, en el qual també havien crescut un 12%. Així ho va exposar l’alcalde de la ciutat, Àngel Ros. En aquest sentit, el tinent d’alcalde Rafael Peris va matisar que és un clar símptoma que Lleida cada vegada és més atractiva per als turistes, que procedeixen majoritàriament de Barcelona i rodalies, Madrid, el País Valencià, el País Basc i Aragó.

Pel que fa als equipaments culturals, l’any passat van rebre un total de 405.099 visitants, un 4% més que l’anterior, i el conjunt patrimonial de la Seu Vella és el que en va tenir més, concretament 83.830. Per la seua banda, la Llotja en va rebre 105.871, entre espectadors a esdeveniments culturals i assistents a congressos.

tracking