SEGRE

SUCCESSOS NEGOCIS

Localitzen dos tallers mecànics il·legals a la partida Els Canals

Imatge d’un dels tallers il·legals.

Imatge d’un dels tallers il·legals.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Agents de la Guàrdia Civil van localitzar dimecres passat dos tallers mecànics il·legals a la partida Els Canals. Un dels tallers es dedicava a la reparació mecànica de vehicles i en el moment en què va ser localitzat hi havia quatre turismes en reparació, a banda de diverses bateries i envasos contenint olis usats.

El segon taller es dedicava a la reparació de xapa i pintura i hi havia uns altres quatre vehicles en diferents fases de reparació i estava regentat per dos persones de nacionalitat marroquina, en situació irregular a Espanya.

Durant el 2016, el Servei de Protecció de la Naturalesa (Seprona) de la Guàrdia Civil de Lleida va realitzar 69 inspeccions a tallers mecànics que van derivar en 112 denúncies per infraccions administratives i va localitzar un total de vint-i-cinc tallers il·legals a tota la província. Les inspeccions a aquest tipus d’establiments es produeix al detectar negocis il·legals localitzats en naus, garatges privats i xalets on hi ha personal que fa treballs mecànics.

tracking