SEGRE

SUCCESSOS

Detingut per una onada de 24 robatoris en vehicles en dos nits

El propietari d’un dels cotxes el va sorprendre ‘in fraganti’ i el va perseguir

Imatge del carrer Paer Casanovas, on hi va haver dos robatoris.

Imatge del carrer Paer Casanovas, on hi va haver dos robatoris.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana va detenir ahir un jove de 29 anys com a presumpte autor d’una onada de vint-i-quatre robatoris a l’interior de vehicles al centre de Lleida en els últims dos dies. Segons va informar la Policia Local, ahir de matinada, a les 03.45 hores, una patrulla va observar com un jove corria pel carrer Príncep de Viana perseguint-ne un altre al qual havia sorprès moments abans robant dins el seu cotxe.

Els agents van seguir tots dos joves pels carrers Comtes d’Urgell i Anselm Clavé i els van aturar a l’altura de Cardenal Remolins. En aquell moment, la patrulla va identificar el jove que era perseguit, A.Z., de 29 anys i veí de Lleida. Per la seua part, el jove que deia que havia estat víctima d’un robatori els va explicar que l’estava perseguint després que, mentre estava amb un amic, el van sorprendre regirant l’interior del seu cotxe aparcat al carrer Paer Casanovas i van intentar retenir-lo. Segons el seu relat, mentre el seu amic havia donat avís dels fets, el presumpte lladre havia intentat agredir-lo a ell amb un tornavís, eina que els agents van trobar al detingut durant l’escorcoll.

Els urbans també van comprovar que a Paer Casanovas hi havia dos turismes amb el vidre trencat i l’interior regirat, un dels quals era el del jove denunciant.

Es dóna la circumstància que la mateixa nit la Guàrdia Urbana va comprovar que s’havien produït sis robatoris a l’interior de vehicles aparcats en diferents llocs de la ciutat i durant la nit anterior s’havien produït uns altres setze robatoris similars al centre. Per aquesta raó, s’investiga si el jove detingut és l’autor dels vint-i-quatre robatoris comptabilitzats en els dos últims dies a diverses zones de la capital del Segrià.

El jove va ser arrestat per la Guàrdia Urbana acusat d’un delicte de robatori amb violència i els agents van obrir les diligències corresponents per determinar si se li pot atribuir l’autoria dels vint-i-quatre robatoris.

A començaments d’any, els Mossos d’Esquadra van arrestar un home de 32 anys per presumptes robatoris a l’interior de sis cotxes a la Bordeta, Balàfia, Rovira Roure i Paer Casanovas entre el 24 de desembre i l’1 de gener, tots comesos de matinada. A l’habitatge del detingut, els agents van trobar-hi diversos objectes que havien estat sostrets, així com diverses targetes de crèdit.

tracking