SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Nova onada de robatoris i danys en cotxes aparcats

Sorprenen un lladre després de forçar tres turismes a Sant Ruf || Destrossen de matinada llunes d’una quinzena de vehicles

Carrer Alfred Perenya, on ahir van aparèixer cotxes danyats.

Carrer Alfred Perenya, on ahir van aparèixer cotxes danyats.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana investiguen una nova onada de robatoris i danys en cotxes estacionats que es va produir ahir a la matinada en carrers com Alfred Perenya i de la Premsa. Precisament, la Urbana va detenir ahir a la matinada un home de 28 anys i nacionalitat algeriana que va ser sorprès després de robar en diversos vehicles estacionats al carrer Sant Ruf. Els agents el van localitzar després de rebre cap a les 02.15 hores una trucada alertant de la presència d’un individu que estava colpejant el vidre d’un cotxe. L’home va intentar fugir sense èxit, el van escorcollar i li van trobar una bola metàl·lica, amb la qual suposadament trencava els vidres per robar. També van comprovar que hi havia un total de tres turismes amb els vidres trencats i l’interior regirat. En un dels cotxes, van veure una altra bola idèntica a la que li van trobar. Va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte continuat de robatori amb força en interior de vehicles.

D’altra banda, una altra quinzena de vehicles van resultar danyats ahir a la matinada al carrer Alfred Perenya i el seu entorn. La majoria amb algunes de les llunes trencades, de forma que els policies sospiten que podria tractar-se de destrosses per poder robar a l’interior dels vehicles. Tanmateix, no es descarta que pogués ser un acte vandàlic.

La Urbana ja va detenir dimecres un altre individu que podria estar relacionat amb 24 robatoris

Aquesta setmana també han estat violentats altres cotxes estacionats a l’avinguda Tarradellas, al barri de Cappont, on habitualment es produeixen robatoris d’aquestes característiques.

Aquesta mateixa setmana ja es va registrar una primera onada de robatoris que va finalitzar dimecres amb la detenció d’un altre home acusat de forçar diversos vehicles. Va ser sorprès al carrer Paer Casanovas pel propietari del vehicle en el qual estava robant. Va ser arrestat quan el lladre fugia i era perseguit per l’amo del cotxe. S’investiga si podria estar relacionat amb un total de vint-i-quatre robatoris. Tant Mossos com Urbana recomanen no deixar objectes de valor dins dels vehicles.

tracking