SEGRE

URBANISME MOBILITAT

Ampliació d'un carrer de Copa d'Or per agilitzar el trànsit de la zona

El vial Maria Montessori passarà d’un a dos sentits || Conveni de la Paeria amb l’entitat titular de terrenys del sector que finançarà totalment les obres

Llicència comercial per a una botiga de 8.365 metres quadrats de Leroy Merlin a Copa d'Or

Llicència comercial per a una botiga de 8.365 metres quadrats de Leroy Merlin a Copa d'Or

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Paeria preveu doblar un carrer de la zona d’expansió de Copa d’Or per millorar la mobilitat de la zona, en la qual a les hores punta solen ser habituals els embussos, sobretot a l’accés per la rotonda de l’Agustí Mestre. La pròxima comissió d’Urbanisme debatrà un conveni entre l’ajuntament i la societat mercantil Trebor 2010 pel qual aquesta última sufragarà l’ampliació del carrer Maria Montessori, en la qual hi ha situats els hotels Ibis i Ibis Budget i el Media Markt, segons van indicar fonts solvents. Actualment, aquest vial és d’un sol carril i, per tant, d’un sentit, i la previsió és transformar-lo en un carrer de dos sentits per agilitzar el trànsit del sector.

El conveni determina que l’import màxim de les obres d’urbanització d’aquest vial és de 116.417 euros i subratlla que no suposaran cap cost per al consistori. Una vegada ho aprovin la comissió i el ple d’aquest mes, estarà un mes en exposició pública per si algú vol presentar-hi al·legacions, i en cas de no haver-n’hi, es podrà rubricar el conveni per procedir a les obres.

Aquesta millora de mobilitat està relacionada amb el pla de millora urbana de tres illes d’aquest sector SUR-5 presentat per la mateixa entitat mercantil, que ja va ser aprovat per la Paeria mesos enrere. En aquell moment va ser remès a la comissió territorial d’Urbanisme, que va requerir presentar de manera independent el projecte relatiu a la millora de la mobilitat, que és el que ara debatrà la comissió municipal d’Urbanisme.

tracking