SEGRE

POLÍTICA MOBILITAT

El PDeCAT reclama resituar la parada de taxis de l’estació, que veu insegura

Els taxistes també han reclamat aquesta obra

Postius, al costat de la parada de taxis de l’estació.

Postius, al costat de la parada de taxis de l’estació.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El PDeCAT presentarà una proposta davant la comissió municipal d’Urbanisme per reclamar la millora de la parada de taxis de l’estació de trens. “La zona d’encotxament per a taxistes té greus problemes de seguretat, perquè hi ha cotxes que vénen molt ràpid del pont de Príncep de Viana i es troben els taxis estacionats amb persones entrant-ne i sortint-ne, i això és perillós”, va afirmar el seu president, Toni Postius, que va recordar que s’han produït diversos accidents, l’últim dels quals fa uns quinze dies.

La proposta, que recull les reclamacions dels col·lectius de taxistes, preveu habilitar una zona per a taxis a l’extrem de la plaça que queda al costat de la terminal de l’AVE, que ara està desaprofitada. Postius va indicar que seria una obra assequible i que permetria millorar l’espai disponible per a l’encotxament privat. També plantegen ampliar de 15 a 30 minuts el temps disponible per accedir al pàrquing subterrani per deixar o recollir algú sense la necessitat de pagar.

Igualment, el PDeCAT reclama que es millori la cobertura de mòbil a l’aparcament, ja que, al no haver-hi servei, dificulta la comunicació entre viatgers i acompanyants i impedeix que els taxistes puguin cobrar amb targeta. Finalment, el PDeCAT sol·licita a l’ajuntament que redacti un nou reglament municipal del taxi, ja que considera que l’actual ha quedat desfasat.

tracking