SEGRE

Pancartes i pintades contra les classes de Manso a la UdL

Aquest curs repeteix com a professora

Una pancarta a l'interior de l'edifici del Rectorat contra la subdelegada del Govern de l'Estat.

Pancartes i pintades contra les classes de Manso a la UdLMagdalena Altisent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A l’edifici del Rectorat de la Universitat de Lleida (UdL) van aparèixer ahir pintades i cartells en contra que la subdelagada del Govern espanyol, Inma Manso, imparteixi classes en la titulació de Periodisme i Comunicació Audiovisual. A les entrades pel pàrquing hi ha dos pintades i a l’interior de l’edifici, una pancarta i diversos cartells, que diuen “Inma Manso, feixista. Fora de la Universitat!”, “No volem racistes a la Universitat!” i “No pot ser professora qui és culpable de la nostra misèria”.

El curs passat, una protesta contra Inma Manso es va acabar amb un enfrontament amb els Mossos d’Esquadra i la detenmagdalena altisent ció d’una estudiant, la qual cosa va derivar en l’okupació del despatx del rector durant tres setmanes.

En l’últim claustre, representants de la Junta de Personal Acadèmic van plantejar que les persones que ocupin càrrecs públics en qualsevol administració a temps complet deixin de ser professors de la UdL i tornin a incorporar-se una vegada abandonin el càrrec. Així mateix, el consell de govern de la UdL té previst aprovar aquest mes la creació d’una comissió de resolució de conflictes, anunciada fa mesos.

tracking