SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Un vehicle s'encasta contra una fruiteria després d'una col·lisió a la Zona Alta

Va pujar a la vorera i va arrossegar caixes de fruita, però no va atropellar cap vianant

El vehicle va acabar a sobre de la vorera per una col·lisió ahir al carrer Vallcalent amb Bisbe Ruano.

El vehicle va acabar a sobre de la vorera per una col·lisió ahir al carrer Vallcalent amb Bisbe Ruano.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Només va ser un ensurt, però podria haver sigut una tragèdia. Això és el que va succeir ahir a la Zona Alta, quan un cotxe es va encastar contra les caixes de l’exterior d’una fruiteria a la cantonada dels carrers Bisbe Ruano i Vallcalent.

Els fets van ocórrer a les 11.15 hores, quan a l’encreuament entre els dos carrers un turisme i una motocicleta es van veure implicats en una col·lisió les causes de la qual s’estan investigant. A causa del xoc, el vehicle va pujar a la vorera i va xocar contra un semàfor i la façana de l’immoble on es troba la fruiteria. Segons va explicar a aquest diari l’encarregada de l’establiment, el vehicle no va arribar a xocar contra l’aparador de la botiga, però sí que va arrosegar diverses caixes que tenia exposades amb el gènere al carrer, just davant.

Un accident que es va quedar en un ensurt i que podria haver causat greus conseqüències, com va assenyalar la propietària de la fruiteria. “Encara rai que en aquell moment no passava ningú per davant de la botiga, perquè, si no, no sé el que hauria passat”, va afirmar. A causa de la col·lisió, el conductor de la motocicleta va resultar ferit de caràcter lleu i una ambulància del SEM el va traslladar a l’hospital Arnau de Vilanova. Així mateix, també va resultar ferit un passatger del turisme implicat en el xoc, encara que finalment no va caldre traslladar-lo al centre mèdic.

D’altra banda, una persona va resultar ferida lleu en una col·lisió entre dos vehicles a la rotonda del cementiri, a l’Ll-11. Dos hores després es va produir un altre xoc al mateix lloc entre un camió i un turisme, sense ferits.

tracking