SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Els Mossos identifiquen el sospitós de l'assassinat de la funcionària d'Ensenyament

El registre de trucades del mòbil de la víctima i imatges de càmeres de seguretat, alguns dels elements claus que han trobat els investigadors || Interroguen els companys de feina de la dona morta

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra han estret el setge sobre l’autor del brutal assassinat d’Amparo Soler Betés, la veïna de Lleida de 61 anys que van trobar morta divendres a la nit al seu pis del número 12 del carrer Acadèmia. L’Àrea d’Investigació Criminal (AIC) de la Regió Policial de Ponent ha identificat el suposat autor gràcies a diversos elements claus que han obtingut del telèfon mòbil de la víctima (registre de trucades, per exemple) i de l’anàlisi de les imatges de les càmeres de seguretat dels establiments dels voltants de l’habitatge, segons ha pogut saber aquest diari.

Els investigadors han pogut acarar amb celeritat les imatges al tenir molt delimitada l’hora del crim, entre la tarda i divendres a la nit, en l’interval que va des que la víctima va arribar al seu pis passades les 15.00 hores fins que van rebre l’avís de la desaparició (entre les 22.00 i les 23.00 hores es va produir la trucada de la residència en la qual està ingressada la seua mare perquè no havia anat a recollir-la).

La mort va ser molt violenta i amb acarnissament i els investigadors creuen que víctima i autor es coneixien

La mort va ser molt violenta i l’assassí li va tallar part del coll, la qual cosa va sorprendre els Mossos, que creuen que la mort va ser lenta i amb acarnissament mogut per l’odi, de manera que sospiten que autor i víctima es coneixien. La porta de l’habitatge no estava forçada.

Per la seua banda, els policies han interrogat els companys de la víctima a la recerca de pistes, com detalls que Amparo Soler hauria pogut explicar-los en alguna conversa informal.

Precisament ahir, prop d’un centenar de persones, la majoria companys de feina, van fer un minut de silenci davant dels serveis territorials del departament d’Ensenyament.

“Era una persona molt senzilla, reservada i sense entorn social” “Era una persona molt senzilla i reservada, que pràcticament no tenia entorn social ni familiar, a excepció de la mare, que té Alzheimer i està ingressada en una residència.” Així va definir ahir la dona morta el director dels serveis territorials d’Ensenyament a Lleida, Miquel Àngel Cullerés. La víctima, originària de Ballobar, treballava al departament com a administrativa des de feia 40 anys i actualment era la responsable de l’arxiu del departament. Amparo Soler acabava d’acceptar més responsabilitats. Foto: Diario del Alto Aragón

Amparo Soler Betés.

Amparo Soler Betés.

tracking