SEGRE

SUCCESSOS

L'assassí de la funcionària d'Acadèmia li va clavar quatre ganivetades al coll d'improvís

Amparo Soler Betés no es va poder defensar de l’atac i va patir una mort lenta || No hi ha senyals de forcejament ni tampoc que la víctima hagués estat lligada de mans per l’agressor per cometre el crim

Amparo Soler Betés.

Amparo Soler Betés.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Amparo Soler Betés, la funcionària d’Ensenyament de Lleida de 61 anys i originària de Ballobar assassinada divendres passat a casa seua al carrer Acadèmia, va rebre entre tres i quatre ganivetades al coll després d’un atac que va ser d’improvís. Així es desprèn de les investigacions dutes a terme pels Mossos d’Esquadra, segons van explicar a aquest diari fonts properes al cas. Amb tota probabilitat, la mort es va produir d’una forma lenta i agònica, és a dir, sense ser immediata i la víctima no va poder defensar-se de l’assassí, ja que no s’han trobat senyals al cos de forcejament, per la qual cosa els investigadors creuen que l’assassí, que probablement coneixia, la va atacar violentament per sorpresa. Tampoc hi ha senyals que pogués haver estat lligada de mans o torturada abans de morir.

Els investigadors creuen que l’autor podria ser un veí de Ballobar, segons va informar ahir Europa Press. La víctima, que els seus coneguts descriuen com una dona molt discreta, mantenia vincles amb el seu lloc d’origen, on tenia una casa que volia vendre. Pel que sembla, recentment hauria discutit i denunciat un dels pocs veïns amb els quals encara mantenia contacte a Ballobar.

La víctima hauria denunciat recentment un veí del seu poble i volia vendre’s la casa

Els Mossos d’Esquadra, com va avançar dimarts aquest diari, ja han identificat el suposat autor gràcies a diversos indicis claus que han obtingut del telèfon mòbil de la víctima (registre de trucades, per exemple) i de l’anàlisi de les imatges de les càmeres de seguretat dels establiments dels entorns de l’habitatge.

D’altra banda, han interrogat els companys de la víctima a la recerca de noves pistes, com detalls que Amparo Soler hauria pogut explicar-los en alguna conversa.

Era administrativa d’Ensenyament i hores abans de ser assassinada havia acceptat un ascens laboral. La residència en la qual està la seua mare va alertar de la desaparició.

Els mòbils que hi havia a la zona poden delatar l’autor Els Mossos, en aquest tipus de casos, acostumen a demanar a les companyies de telèfons el registre dels números de mòbil que hi havia a la zona en l’interval de temps en què es va produir el crim. Després de comprovar-los un per un, es descarten aquells que són de persones que no encaixarien amb el perfil de l’autor com poden ser ancians. També es comprova si algun d’ells figura a la llista de contactes de la víctima. Si l’autor duia el mòbil en el moment del crim, el senyal hauria pogut delatar-lo al situar-lo en aquella zona.

tracking