SEGRE

URBANISME

En marxa les enquestes i reunions per habilitar els camins escolars segurs dels col·legis d'Universitat

Les obres es duran a terme durant l’estiu i el seu cost ascendirà als 70.000 euros

En marxa les enquestes i reunions per habilitar els camins escolars segurs dels col·legis d’Universitat

En marxa les enquestes i reunions per habilitar els camins escolars segurs dels col·legis d’Universitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les enquestes i reunions de treball a fi de delimitar les necessitats i hàbits de mobilitat dels alumnes i la comunitat educativa dels col·legis Sant Jaume, Santa Anna i Dominiques ja han començat. La Paeria preveu abordar el gruix de les obres per condicionar els camins escolars segurs als voltants d’aquests tres centres del barri Universitat durant l’estiu. El col·legi Episcopal no està inclòs en el pla perquè el 2012 ja es van condicionar els seus entorns el 2012.

El cost de les actuacions oscil·larà entre els 60.000 i els 80.000 euros, segons ha explicat l’alcalde Àngel Ros aquest migdia. Igual com els camins escolars segurs de Cappont, l’objectiu d’aquesta iniciativa és millorar la seguretat dels estudiants i crear entorns més agradables a través de la plantació d’arbres, la instal·lació de bancs i la implantació de les zona 30.

Àngel Ros, el regidor d’Urbanisme, Fèlix Larrosa, i la regidora de Seguretat Ciutadana, Sara Mestres, han mantingut aquest matí una reunió de treball amb la direcció del col·legi Sant Jaume. Antonieta Albadó, la seua directora, ha explicat que amb aquestes millores esperen que augmenti el número de famílies i alumnes que van caminant o amb bicicleta a classe.

tracking