SEGRE

SANITAT LABORAL

Pacte a la Clínica de Ponent sobre la pujada de salaris

Direcció i comitè d’empresa, “satisfets” amb l’acord || Serà del 3% en dos anys, l’1,9% el primer i l’1,1% el segon

Vista exterior de la Clínica de Ponent.

Vista exterior de la Clínica de Ponent.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La direcció i el comitè d’empresa de Clínica de Ponent (antiga L’Aliança) van arribar ahir a un acord sobre l’augment salarial emmarcat en el conveni de les clíniques privades durant la sessió de mediació que van celebrar ahir al Tribunal Laboral de Catalunya. Les dos parts van cedir en les seues posicions i al final va prevaler “la voluntat de pactar”. Així, finalment es va acordar un augment del 3% del sou en els propers dos anys, com estableix el conveni dels centres sanitaris privats, encara que es van negociar els terminis (en lloc del 2,5% el primer any i del 0,5% el segon, es va acordar una pujada de l’1,9% i de l’1,1%, respectivament).

La gerent de Clínica de Ponent, Clara Parés, va remarcar que les negociacions han arribat a bon port i es va mostrar confiada que sigui l’inici d’una fructífera etapa. De fet, la nova direcció de la clínica, gestionada per Mi Tres Torres, ha presentat el pla de negoci a Divina Pastora, propietària del centre. Entre els eixos de treball de futur, preveuen modernitzar les instal·lacions i contractar els millors especialistes per convertir Clínica de Ponent en l’hospital privat de referència de Lleida.

Per la seua banda, fonts del comitè d’empresa també van qualificar de “satisfactori” aquest pacte i esperen que els plans de viabilitat i de futur de la clínica no perjudiquin els treballadors.

tracking